02 huhtikuuta 2023

Hoitolaukku


Muistatteko kurssikassin viime syksyltä? 


Samalla tyylillä tuli tämä hoitolaukuksi tarkoitettu. Kaunis kangas on japanilaista, Almandiinista. 

Vähän lisäsin ominaisuuksia: molemmissa päädyissä on vetoketjutasku, toinen yrittää olla vähän tilavampikin ja päällä on vetoketjullinen läppä. 


Kangasta oli metri ja se meni niin tarkkaan että läpät on osittain mustaa lakanakangasta. 
Hihnoja on kahdet, vähän Ikea-kassin tapaan. 
Koko on myös reilumpi kuin aiemmin, n. 30x42x18cm 
Ulkotaskuihin laitoin tueksi vain liimakankaan, ohuempana helpotti sitten kanttauksen ompelemista.


Sisätilan lokerot on samanlaiset kuin aiemmin, juuri sopivia vaipoille, pyyhepaketille, juomapullolle jne. Pohjassa on irrallinen päällystetty kovike, jotain kovalevyntapaista löytyi autotallista. Vuorikankaanakin on kahta eri turkoosia. 
Keskelle pitäisi mahtua ainakin pyyheliina, hoitoalusta ja varavaatteita. Toivottavasti mahtuu.


Oikein jännittävää kuulla miten tämä palvelee.


Hyvin toimittaa asiansa!
(Lisäys kesäkuun alussa)


Hetken oli jo kevät, ensimmäiset krookukset kukki eteläseinustalla, mutta sitten tuli taas kunnon lumikerros. Tällä kertaa tätä riemua on riittänyt viikon verran.


Sitten aurinko tekee tehtäväänsä.



Viime kesänä ilmestynyt sitruunanalku on talven aikana kasvanut täyteen kokoonsa ja saa viimein keltaisen värin. Uusia kukannuppuja ilmestyi valon lisääntyessä.


Mukavia päiviä, kevättä odotellessa.

Ja Hyvää Pääsiäisaikaa!




8 kommenttia:

  1. Hieno hoitolaukku. Useita käytännöllisiä taskuja sisä- ja ulkopuolella, jolloin tavarat pysyvät paikoillaan. Japanilaiset kankaat ovat viehättäviä. - Meilläkin on vielä lunta ja paljon. Hiihtelin eilen yli 6 kilometriä. Hieno saavutus: sitruuna omasta puusta. Hyvää pääsiäisviikkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hämmästyin kyllä että sain isonnettua mallia, rohkeasti ryhdyin hommaan :) Hienoa kun pääsee hiihtämään, meillä ne lumet on taas vähissä.

      Poista
  2. Hoitolaukkuun olet valinnut kauniin kankaan ja siihen sopivan turkoosin, varmasti mieleinen ja onnistunut laukku. Varmasti on käyttöä myöhemminkin kun ei tarvita enää hoitotarvikkeiden kuljetukseen.
    Lumi on kyllä kivaa ainakin lasten (ja koiran) mielestä. On ainakin ulkona puuhaa paremmin kuin lumen sulattua ennenkuin kunnon kevät alkaa.
    Hyvää Pääsiäistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kangas oli kyllä kaunista meidän kaikkien mielestä ja turkoosi löytyi mukavasti omasta varastosta. Saattaa olla hyvinkin monikäyttöinen kassi :) Kovasti on ollut hommia pihalla kun on lapioitu lunta ja seurattu jäniksen jälkiä :) Hyvää Pääsiäistä!

      Poista
  3. Kaunis kangas kassissa ja näyttää tilavalta lokeroineen. Hyvää pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olin iloinen kun kangas osui kohdalle sopivasti :) Hyvää Pääsiäistä!

      Poista
  4. Näppärän oloinen kassi, varmasti mieleinen ja erottuu tottavieköön edukseen muusta tarjonnasta!
    Upea sitrus! Meillä Mies ja Pupunen yrittävät kasvattaa avokadoja, kuinkahan monta piiskaa on jo päätynyt kompostoriin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Erottuu ainakin että löytyy oma laukku vauvakerhossa yms. :) Sitruksen elämää on hauska seurata. Avokadosta en tiedä muuta kuin että vettä tarvitaan runsaasti. Onnea vaan yritykselle!

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina! Kiitos!