24 syyskuuta 2022

Kurssille


Valmiina kurssille, tavarat kassissa.


Collect All on byAnnie.com -malli. Youtube'ssa löytyy video ompelemisesta. Vähän oikaisin ohjeesta, riisuin mallia.


Päätyyn en laittanut vetoketjua taskuun ja kantohihnat tuli tavallista ripsinauhaa.


Sisätilat on ihan ohjeen mukaan.


Tässä taannoin, itse asiassa jo viime vuoden puolella, sain lahjaksi kehotuksen ostaa ompeluharrastuksen puitteissa jotain mitä olen aina haaveillut mutta en ole raskinut toteuttaa. Siinä ne nyt ovat, komea kasa Kaffe Fassett -kankaita! Nyt pitää vain uskaltaa leikata niitä!

Lokakuun alussa alkaa 10. vuosi blogielämää. Sinnittelen vielä sen. Niin monet ovat jo lopettaneet.


Syystunnelmia kynttilän valossa! Sähköä säästäen.  

 

6 kommenttia:

 1. Näppärännäköinen tarvikelaukku. Nuo Kaffe Fassetin kankaat ovat niin kauniita, huomasin joukossa muutaman tutun kankaan. Itselläni oli samanlainen tunne: miten näitä raskii leikata. Kiva, että jaksat kirjoittaa blogia. Tarinoita käsitöistä yms. on niin mukava lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, laukku toimii hienosti tehtävässään. Toivottavasti saan kankaista jotain kaunista ja hyvään käyttöön. Niissä on hieno tuntu. Itsekin tykkään lukea blogitarinoita. Harmittelen kun väki häviää. Ei tietenkään ole loogista jos itsekin lopettaisin...

   Poista
 2. Komea ja tehokkaan oloinen kassi kurssitarvikkeille:)
  Hyvä valikoima Kaffe Fassetin kankaita. Leikkaamisongelma joidenkin kankaiden kanssa on ollut täälläkin:) Olen sitten päätynyt käyttämään ne töihin joihin tarvitaan isoja paloja niin kauniit kuviot pääsevät paremmin näkyville:)
  Toivottavasti jatkat blogisi pitämistä! Näitä on kiva lukea ja tuntuvat "kotoisimmilta" kuin instat ja facet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kassi seisoo ryhdikkästi ja tavarat kulkevat hienosti mukana :) Tiukka mietintä on menossa kankaista, mitä kaikkea olen niistä vuosien varrella ihastellut. KF-kirjojen selailu on nyt erityisen hauskaa. Samaa mieltä leikkaamisesta. Kuten myös blogeista. Insta-tiliä minulla ei olekaan enkä juuri käy facessakaan.

   Poista
 3. Tämä on kiva nostaa pöydälle kurssilla ja muutenkin, niin kätevä. Kiva kun pidät blogia, minäkin sinnittelen :). T. Saija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassi on kyllä mukavan ryhdikäs, yllätti tekijänkin :) Ihana että jaksat kirjoittaa blogiisi. Niin kiva lukea töiden rakentumisesta!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina! Kiitos!