24 lokakuuta 2021

Lokakuu

 

Blogin historiaa katsellessani huomasin että olen postannut jotain joka kuukausi siitä lähtien kun aloitin tämän päiväkirjan. Tänä vuonna näytti uhkaavasti lokakuu jäävän väliin. Jotainhan on kuitenkin aina tekeillä. 

Käsityölehdessä oli mukavannäköinen tunika, siitä voisin selviytyä... Kaapissa oli hyvin hillottu neulos. Varmaan lähes 10v sitten se osui silmiini Forssan Kankaisessa. Niin kaunis punainen - en voinut jättää sitä ostamatta. Nyt siinä oli vielä hintalappukin kiinni: 20 euroa!

Saumuri reippaasti esiin ja hommiin! Kaksoisneulakin löytyi helposti ompelukoneeseen. Ja saumuri toimi upeasti - yhtään ei langat menneet poikki!


Pitkästä säilytyksestä on jälki: keskietupuolella taite, mutta ei se minua haittaa kotikäytössä. Väljyys on minulle mieleen - tässä voin hyvin mennä ovelle, jos nyt joku sattuisi soittamaan kelloa.Sukkia on valmistunut tosi vähän. Osaksi syynä ovat nämä lilat, joiden kuvio osoittautui ikäväksi tehdä.


 Ohjekaan ei ollut ihan nappiin: itse sai laskea että kuvio jatkuu oikein jalkapöydälle = kantapää tulee oikeaan paikkaan.


Kirjavat olikin aloitettu jo edellisessä sukkapostauksessa huhtikuussa.Ompelutilan siivous päätyy usein uuteen hommaan. Mitäs jos yhdistelisin näitä... Nyt on vielä epävarmaa tuleeko tästä kansionpäällinen, tabletti vai kenties tabletin päällinen...

Nauttikaahan turvallisesti tulevista käsityömessuista!

10 kommenttia:

 1. Kaunis, lämpimänpunainen tunika. Sukkamalli ei ole helpoimmasta päästä. Hyvin ovat onnistuneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, punainen on niin minun väri :) Erilaisia sukkamalleja on kiva kokeilla ja toisia voi tehdä uudelleenkin, mutta ei ehkä näitä.

   Poista
 2. Täällä päin on myös saumuria käytetty enemmän kuin ompelukonetta! On niin Katinpunainen! Molemmat sukat tekevät vaikutuksen! Minulla on parhaillaan jaloissa sinun tekemät sukat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sukat lämmittävät mukavasti! On kyllä ollut hyvä ostos tämä neulos. On niin joulunpunainen, vähän etuajassa mutta haitanneeko tuo.

   Poista
 3. Ihana punainen tunika, onpa kivan näköinen! Sukat ovat kauniita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tässä tunikassa viihtyy oikein hyvin :) Sukkia on niin mukava tehdä!

   Poista
 4. Pirteä punainen ja joulua kohtihan tässä mennään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä väreillä on väliä - minua tämä niin piristää!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina! Kiitos!