11 elokuuta 2014

Batiikkia

Jo vuosia olen haaveillut Orion star -mallisesta peitteestä ja batiikkikankaiden käytöstä. Kaiken tikkauksen lomassa on ihan pakko vähän fiilistellä kankaiden kanssa. Siitä seuraa tietysti että on monta työtä keskeneräisenä, mutta ei se haittaa - kyllä ne siitä sitten joskus tulevat valmiiksi. Tämän kanssa kyllä kävi niin että se onkin pakko jemmata keskeneräisenä vähäksi aikaa pois silmistä, koska siitä ei tullutkaan ihan niinkuin mielessäni ajattelin. Harmillista että niin käy - eikä ollut ensimmäinen kerta. Blokit eivät ole niin säntillisessä järjestyksessä kuin alkuperäisessä mallissa. Kankaita oli epämääräisiä palasia ja käytin mitä pinosta löytyi. Tämä saa nyt jäädä hautomoon. Mutta batiikkien vesivärityylisestä värjäyksestä tykkään ja olen huomannut että minun täytyy alkaa keräämään kirkkaampia värejä varastooni.


Kesää tuntuu riittävän ja jos ilmat viilenevät, niin voipa sanoa että varaa on viiletä ja silti on kesää jäljellä.

Hyvää alkanutta viikkoa!
Kiitos kannustuksestanne ja  ihanista kommenteistanne edellisessä työssä!

13 kommenttia:

 1. Ensimmäinen ajatukseni kuvan nähdessäni oli: voi-voi-voi miten on kaunis! Enkä oikein ymmärrä mikä siinä ei miellytä sinua. Katsoin toisenkin kerran ja edelleenkin näen kuvassa vain kaunista.
  Minullakin on tallessa tuon tyylinen ohje, siinä on pohja kokonaan valkoista ja vain tähdissä on väriä.

  VastaaPoista
 2. Jospa totun tähän ja unohdan millainen mielikuva minulla oli...
  Värilliset tähdet kuulostaa hienolta sovellukselta.

  VastaaPoista
 3. Tuohan on kaunis. Minäkään en ymmärrä, mitä vikaa näet siinä. Hillitty j ahallittu.

  VastaaPoista
 4. Lupasit laittaa viestiä minulle ei ole tullut laita uudelleen

  VastaaPoista
 5. Kerrassaan hieno peitto, en myöskään oikein näe mitään vikaa, mutta se on sinun visiosi ja siksi muut eivät sitä näekään:)
  Kauniit värit ja tuo blokki on kiva!

  VastaaPoista
 6. En kyllä huomaa, miksi olet laittanut työn "jemmaan" vähäksi aikaa, mutta ilmeisesti se on kannattanut :) Työ on muhinut, ja se on aivan ihastuttava!!!!!

  Blokkimalli on mielenkiintoinen, olen katsellut sitä monta kertaa, mutta aina kokeilu on jäänyt. Jospa nyt innostuisin, kun näen sinun lopputuloksen.

  VastaaPoista
 7. Kaunis! Batiikki on minunkin suosikki!

  VastaaPoista
 8. Älä hauduttele liikaa, ettei muutu ufoksi! Tilkkupinta on todella kaunis, kaikinpuolin onnistunut. Tykkään blokkimallista, en muista aikaisemmin nähneeni.

  VastaaPoista
 9. Samaa mieltä olen kuin edellisetkin kommentoijat: työ on mielestäni tosi kaunis. Tosin tiedän kyllä senkin tunteen, kun visio ja todellisuus eivät kohtaa, ja siinä eivät auta sivullisten vakuuttelut :) Tuo on yksi joskus-vielä-teen -listani yläpäässä olevista malleista, siksikin tykkään.

  VastaaPoista
 10. Peiton tilkkupinta on kaunis ja blokit ihan oikeissa kohdissa. Hienot värit. Tuo peittomalli on ollut minunkin listalla jo pitkän aikaa, tilasin pari vuotta sitten kirjankin, jossa on eri variaatioita kyseisestä peitosta.

  VastaaPoista
 11. Tämä on aivan ihastuttava. Väritys kaunis ja kaikin puolin mitä parhain. Ota ne kaiken rumentavat silmälasit pois, niin huomaat itsekin miten kaunis työ on syntymässä. Hyvää viikkoa sinunellikin!

  VastaaPoista
 12. Toistan samaa kuin muutkin: kaunis, suorastaan ihana työ! Tee vain valmiiksi asti, tämä on upea!

  VastaaPoista
 13. Työ on kaunis. En näe siinä mitään vikaa. :)

  Yleensä minulle käy jatkuvasti niin, että lopputulos on aivan muuta kuin alkuperäinen idea. Olen jo tottunut siihen niin hyvin, että en pahemmin harmittele tätä.

  Voisithan kuitenkin piirtää mielikuvasi selkeäksi ohjeeksi, jotta joskus voit toteuttaa sen, jos niin haluat. :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina! Kiitos!