17 elokuuta 2015

Pussitehdas

Pussien teko on nyt jäänyt päälle. Niitä syntyy aina uusia kun entiset ovat lähteneet maailmalle. Vaikea on pitää näppejään erossa näistä tehtaan mallipaloista. Pitää kokeilla erivärisiä ja erilaisin täyttein, mutta vetoketjun tykkään laittaa aina upoksiin. Se käy näppärästi s.o.t.a.k.-handmade Lola -pussiohjeella.

Toiselta puolelta...

Nämä ovat nyt kokonaan 1 pala/puoli ja toiset 2 vuorina. Koot ovat 15-17 cm neliöitä ja pohjassa 6 cm taitos. Jätin tällä kertaa pois eri kankaasta tehdyn pohjan. Reunakaitale on näitä paloja pitemmästä kangaspalasesta. Vetolenkki on vetoketjun avaamispäässä. Valmiit pussit näyttävät piileskelevän heliotroopin takana.

... ja toiselta...

Mukava antaa ystävien valita mieleisensä. Niistä voi myös valita useampia... Uskallan luvata, että lisää tulee jos tarvitaan.

...ja vähän sivustakin.

Nyt saa aurinko paistaa, kesää on vielä jäljellä!

11 kommenttia:

 1. Aivan superhienoja! Kai minunkin täytyy kerran ainakin kokeilla tuota piilossa olevaa vetskaria. Ensimmäiset kerrat ei ihan sytyttäneet, vaikka ulkonäkö onkin parempi.

  VastaaPoista
 2. Hienoja pussukoita - pitäisiköhän minunkin kaivaa tuo ohje esiin, kun tällä tehtaalla jatkuu vaan seisokki jo ties kuinka monennetta viikkoa...

  VastaaPoista
 3. Ovat kaikki tyylikkäitä! Piilovetskari pitää joskus kokeilla, se on niin huolitellun näköinen!

  VastaaPoista
 4. Kauniita pussukoita kaikki. Saajilla varmaan vaikea valita mieleisensä, kun kaikki ovat niin ihania.

  VastaaPoista
 5. Oj oj så flitig du har varit nu igen. Supersnygga necessärer, att välja en av dem skulle ge mej beslutsångest, alla är lika fina!!!!

  VastaaPoista
 6. Ihastuttavia pussukoita ja mitä kankaita. Vau.

  VastaaPoista
 7. Tosi upeita pussukoita oletkin tehnyt ja tyylikkään näköisiä!
  Olen joskus tehnyt pussukan jossa vetoketju on piilossa, ja pitäisi taasen sitäkin kokeilla... mutta täällä jatkuu ompelujumi edelleen...:D

  VastaaPoista
 8. Oi miten hienoja pusseja. Kauniit värit ja lopputulos on viimeistellyn hienoa.

  VastaaPoista
 9. Ihania pussukoita ja kauniista kankaista! Herkullinen marjakimara!

  VastaaPoista
 10. Ihania pussukoita poikineen:)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina! Kiitos!