24 helmikuuta 2014

Käsinompelua

Tiukka pari viikkoa television ääressä on ohi tältä erää. Levottomat sormet eivät voineet olla toimettomina, jotain pientä piti olla näpertämistä. Pienimmistä jämäpaloista on laatikoissa 6-kulmioita ja piti sitten katsoa mitä niistä voisi rakentaa. Vähän tässä ollaan olympiahengessä salmiakkikuvion kanssa mutta paremminkin vois olla (töölöntilkkupaja). Jämät nyt vain ovat tällaisia. Kokonaan tai osittain on kiinni 540 palaa. En tiedä mihin näitä käytetään. Joskus tulee sitten sekin idea. Nämä ovat nyt laatikossa vähän isompana palana kuin ennen. Eikä tässä vielä kaikki odottamassa olevat 6-kulmiot - seuraavia kisoja tulee...Tervetuloa lukijoiksi Tiinatei, Soile ja Eija! Kiitos kiinnostuksestanne!

5 kommenttia:

 1. Noistahan voi viritellä vaikka mitä! Ihailen muiden tekemiä heksakoneja, suunittelen opettelevani itse, mutta tekemättä on. Ehkä joskus...

  VastaaPoista
 2. Ihania väriyhdistelmiä ja niin suunnittelen itsekin hegakoneja joskus tekeväni, mutta en ole vielä aloittanut. Tämä on ihan oma alueensa ja näin jää koukkuun olen kuullut>3

  VastaaPoista
 3. Sormesi ovat olleetkin oikein kovasti levottomat. Kauniit värit ja tosi monta pientä heksakonia olet jaksanut ommella.

  VastaaPoista
 4. Kyllähän näihin helposti jää koukkuun - minkävärisen tekisin seuraavaksi ja tuliskohan noista... Nyt oli onneksi nuo kisat ja sain pisteen tähän kun ne loppui :)

  VastaaPoista
 5. Näähän on niiin hienoja, että oksat pois! Minun käteni olivat ihan levolliset. Minullakin olisi ollut heksagoneja, mutta katselin vaan kisoja. Nähdään ensi viikolla!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina! Kiitos!