03 heinäkuuta 2015

Mallipaloja

Nuori ystäväni muistaa minua silloin tällöin Marimekon mallipaloilla ja niinpä oli minun vuoroni muistaa häntä muutamalla pussilla. Syntymäpäiväkin osuu sopivasti näin heinäkuulle.
Mukana kantoväline, vaikka käsitöille tai muille tärkeille tavaroille, koska luulen että kangas on hänelle mieleinen.
Pussit toiselta puolelta
Metristä tuli siis kolme korikassia ja vähän jäi vielä paloja. (Teenkö jo seuraavaan koriin kätevän taskun - tai kaksi, kuten toiset?)

Uskokaa tai älkää, tikkasin ihan itse ja koneella! Tässä pussissa on mallipala melkein kokonaisena, toisella puolella toinen pala.

Yhdessä vetimessä on apuna soma siili ja muissa helmijono. Ne on melkein kuin ahomansikoita heinänkorressa. Ostin pussin punaisia puuhelmiä.

Yhden pussin pohja on sitä kangasta, mistä on tehty isosiskon beauty box. Tässä pussissa on yhdistelty kolmea palasta, molemmat puolet samaan tyyliin.
Isoimmassa pussissa on pieni sisätasku. Tämän pussin koko tulee 1 ja 1/2:sta palasta/puoli.

En tunnusta että olis mopo karannut, olen yhä sitä mieltä, että pitää olla pussi moneen lähtöön. Ja ainahan hän voi antaa pussin toiselle, jos niin haluaa. Edellisistä sarjoista ei ole jäänyt minulle kuin kaksi, pieni suklaakonvehtinen ja kamerapussi, joita en ollut tehnytkään poisannettavaksi.
Marimekon syysmallistoa 2000-luvun alkupuolelta

Kesäkuun viimeisenä sunnuntaina oli Avoimien puutarhojen päivä. Muutama kuva Kaarinasta Aili Myllylän ruusutarhasta.
 Läheskään kaikki ruusupensaat ja -köynnökset, kärhöt ja pionit eivät vielä olleet kukassa, harmi. Tämä kukintojaan availeva pitkä kaunotar on ilmeisesti jokin laukka.


Mukavaa viikonloppua ja lisää tällaisia kesäpäiviä!


Ps. Kiitos ihanista kommenteistanne. Ne ilahduttavat aina, mukava lukea mitä muilla tulee jutuista mieleen.


12 kommenttia:

 1. Ei ole mopo karannut, ei ollenkaan! Tuohan on ihan normaalia näissä piireissä:D Todella kivat pussukat!

  VastaaPoista
 2. Voi miten ahkera olet, kun saat noin paljon aikaan kaikenlaista! Tulispa minullekin samanlainen into, mutta ei sitä vaan ole kuulunut, mutta odottelen!:)
  Oikein hyvää kesän jatkoa, kun se nyt lopultakin tuli (ainakin muutamaksi päiväksi). Elokuussa sitten viimeistään tavataan.

  VastaaPoista
 3. Kyllä olet tehnyt kivoja pussukoita. Hyvin olet yhdistellyt kankaita ja tehnyt niistä omanlaisiasi. Sille ei todellakaan voi mitään että välillä se mopo karkailee mutta eihän tuo ketään haittaa:)

  VastaaPoista
 4. Tikkauksesi näyttävät hienoilta. Siitä vaan rohkeasti jatkamaan ja turha pelko pois.

  VastaaPoista
 5. Eihän se haittaa vaikka mopo vähän karkailee, kyllähän noita tarvitaan joka lähtöön, komeita ovat ja hienot tikkaukset! Marikankaat ovat niin ihania:))

  Mukavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
 6. Ihania mopokarkauksia, näytetilkut on parasta matskua näihin tai peittoon, missään ei samanlaista tule vastaan.
  Tykkään noista leijuvista tilkuista sivusi yläosassa.

  VastaaPoista
 7. Ihana sarja! Ei ole Marimekon myymälässäkään noin hyvää valikoimaa :)

  VastaaPoista
 8. Mukavia tuollaiset nuoret, jotka ymmärtävät tilkkuilevia ystäviään. Kaikki pussukat ovat ihania, eniten pidän tuosta pinkkisävyisestä sisätaskullisesta. Anna mopon karkailla, kun tuloksena on noin kauniita karkumatkojen tuotoksia.

  VastaaPoista
 9. Hienoja pussukoita kivoin tikkauksin - antaa mopon mennä jos on mennäkseen...

  VastaaPoista
 10. Ihanan värikkäät kuvat ja pussukatkin, tietty! Sun pitänee vaihtaa nopeampikulkuiseen menopeliin kuin mopo jos sen vauhti ei meinaa riittää :)

  VastaaPoista
 11. Ihania pussukoita! Onnekas on lahjan saaja!
  Nuo Marimekon kankaat ovat suosikkejani!!! Huutonetistä välillä niitä huutelen ja alesta ostelen palasia... Välillä niitä silittelen ja ihailen ja otan väriterapiaa... pitäisi varmaan laittaa Paffi laulamaan;)
  Mukavaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 12. Ihania maripussukoita! Minä kyllä pärjäisin tässä maailmassa, vaikka marimekon kankaat olisi ainoita. Ne on niin ihania. Kaikki.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina! Kiitos!