26 huhtikuuta 2014

Oppimisen iloa

Oli taas niin innostavan hauska päivä! Turun Täysin Tilkut -kilta järjesti lauantaikurssin ja opettajaksi oli kutsuttu Ulla Niemelä (Ulla's Quilt World-blogi). Monella oli mielessä hexagon-mallisen laukun tekeminen tai sydänaiheinen kaitaliina. Juttu polveili tietysti runsaana aiheesta toiseen kun paikalla oli parikymmentä onnellista tilkkujutut löytänyttä naista. Opittiin Vuokko1-vapaatikkausmalli (siis alá Vuokko Isaksson), opittiin miten ympyrästä saa hienosti vaikka minkä kokoisen hexagonin ja jota voi käyttää kumminpäin vain, perehdyttiin konekirjontaan ilman erityisiä kirjontaohjelmia, saatiin rohkaisua vapaatikkaukseen koneella, kerrattiin vetoketjutaskun ompelua, vertailtiin kassimalleja, tarkasteltiin suloisia japanilaisia pieniä ja tarpeellisia tavaroita jne. Nyt riittää sulateltavaa, kokeiltavaa ja leikkimistä pitkäksi aikaa. Kiitos järjestäjille ja opettajalle! Opetuksesta, salaateista, piirakoista, pullasta ja täytekakusta!
Joku sai valmistakin kaiken juttelun ja syömisen ohessa! Minulla kaitaliinakankaat ovat vielä suloisesti sekavassa pinossa!

 Jatketaan harjotuksia!9 kommenttia:

 1. Oi ihanuutta mikä kurssi, olisipa ollut kiva olla mukana, kaikkea kivaa olette opiskelleet ja tuloksia saamme nähdä varmasti jossain muodossa tulevissa töissäsi:)

  VastaaPoista
 2. Hineoa, että olet päässyt osallistumaan tuollaiselle kurssille, josta on pitkäksi aikaa iloa. Naisenergialla ladattuna jaksat pitkään :)

  VastaaPoista
 3. Mukavavalta kuulostava kurssipäivä:9
  Ruudullinen työ jossa vapaatikkausta on mielenkiintoinen, pitäisipä joskus kokeilla;)

  VastaaPoista
 4. Kaikesta päätellen päivä on ollut tosi antoisa! Nyt sitten vain odotellaan oppien sovelluksia käytäntöön :)

  VastaaPoista
 5. Nyt tekee mieli sanoa, että oi jospa oisin saanut olla mukana. Niin kivoja juttuja olette kokeilleet.

  VastaaPoista
 6. Ompa ollut mukava kurssi. Samaa sanon, kuin edelliset. Olisi kiva ollut olla mukana ;)

  VastaaPoista
 7. Voi, kateellisena luin selostustasi kaikesta siitä, mitä olet ollut oppimassa! Kaipaan niin tilkkuilevaa joukkoa ympärilleni, kun ompelen niin paljon yksin. Tuossa oppimispläjäyksessä riittää kokeiltavaa pitkäksi aikaa!

  VastaaPoista
 8. Varmasti mukava annos uuden oppimista ja keskittymistä vain yhteen asiaan.

  VastaaPoista
 9. Kunka ihmeessä te yhdessä päivässä olette noin paljon ehtineet? Hexagon kassi on hieno.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina! Kiitos!