13 huhtikuuta 2014

Mainio päivä

Olipas mukava lauantaipäivä! Tapasimme Maalaismysteerin merkeissä Helsingissä! Kuvataideyhdistys järjesti matkan Ateneumiin Tove Janssonin näyttelyyn ja se sopi minullekin - ensin pääsin näyttelyyn ja sen jälkeen tapaamaan ihania tilkkuiluun hurahtaneita kohtalotovereita. Tosi mainio juttu miten ennen ihan tuntemattomat ihmiset ovat niin tuttuja, kun on yhteinen ISO JA TÄRKEÄ harrastus. Ymmärrys on käsinkosketeltavaa.

Yksi kohokohta oli tietysti niiden ihanien maalaispeittojen näkeminen - niin huikeita ja omia jokaisella. Aivan huippujuttuja! Olisitpa ollut mukana! Tuliaisia jaettiin ja Irma oli koonnut oikein tarvikepaketin jokaiselle: avaimet saavat talon. Pussissa oli ihan kaikki tarvittava - huom. se pieni punainen sydännappi!


Sekin oli mukavaa että tapasimme niin lähellä linja-autoasemaa, ei tarvinnut kuluttaa turhaa aikaa matkoihin: muutamassa minuutissa olin bussin luona enkä ollut edes viimeinen, joten olisin voinut olla vielä pari minuuttia ravintolassa.

Kotona odotti yllätys joka kruunasi koko mainion päivän: koti oli siivottu!

Kiitos Marittalle joka järjesti koko Maalaismysteerin ja uusille ystäville jotka rikastuttavat elämää! Tavataan taas!

8 kommenttia:

 1. Olisipa kiva ollut olla mukana ja nähdä maalaismysteerit livenä, ovat varmasti kauniita ja ainutlaatuisia jokainen ja tietysti tilkkuystäviä. Kivan tuliaisen saitte ja sinulla oli oikein tapahtumarikas päivä! Tove Janssonin näyttelyn haluaisin nähdä myös, mutta on liian kaukana täältä.

  VastaaPoista
 2. Kivan tuliaisen sait. Harmi, kun en päässyt mukaan olisi ollut kiva tavata :)

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä kiva tavata! Aurinkoista kevättä sinulle. Toivottelen KaijaK

  VastaaPoista
 4. Kiva, että ennätin linja-autoon, ja että tulit tapaamiseen "sieltä kaukaa länsireunalta"! Oli erittäin mukava pvä, ja uutta mysteeriä jo mietiskelin viime yönä. Ja tapaamisia voidaan järjestää uudelleen seuraavan projektin tiimoilta! ISO KIITOS SINULLE OSALLISTUMISESTA!!

  VastaaPoista
 5. Moi! Oli ihanaa tavata ja nyt sen tajuan, että tämän blogin nimi on ihan sinun oloinen, semmoinen ilo!

  VastaaPoista
 6. Olipas mukava tavata, nyt tietää kenen kanssa täällä juttelee:)Toivottavasti jatkoa seuraa.......
  Marle on oikeassa, blogin nimi sopii sinulle:)

  VastaaPoista
 7. Kyllä sinulla onkin ollut ihana päivä kaikinpuolin. Tosi mukavaa on tavata samanhenkisiä harrastajia ja kaikki tuo silmänilo saati puhdas koti pisteenä päälle. Vautsi.

  VastaaPoista
 8. Mukava oli tavata ja nähdä kaunis peittosi elävänä. Toivottavasti kohtaamme uusien tilkkuhaasteiden ja -mysteerien parissa.
  Hyvää pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina! Kiitos!