13 helmikuuta 2014

Pussi ja kassi

Mikä tästä tulee:

No tiesitte varmaan että esim korttikukkaro:

Mutta entäs tämä

No sehän on olkalaukku


Korttikukkaroita teimme kiltatapaamisessa. Mallin saimme jo vuoden alussa toisen killan tilkkuilijalta. Iso pussi on kokeiluni jämätilkkupinnan tekemiseksi ja koneella tikkaamiseksi. Olkalaukussa olen myös kokeillut konetikkausta. Olkalaukun kaava oli killanvetäjän antama haaste laukun rakentamiseksi. Avainpussi on tehty hulpioreunoista ja kännykkäpussi chenillekokeilu, molemmat vähän aiemmin ommeltuja. Pääsivät tähän pussiasetelmaan kavereiksi.

Pusseja on kiva tehdä välipaloina ettei maalaismysteeri pääse uuvuttamaan. Kansalaisopistossa on kaitaletekniikkakurssi ja sen tuloksista voi raportoida joskus myöhemmin.

Nyt on kyllä hienoa kun ohjelma pelittää mainiosti. Meillä päivitettiin konetta ja sen jälkeen minulla oli suuria vaikeuksia bloggerin kanssa. Asia selvisi kun IT-apu ehti paikalle (oma poika). Päivityksessä hävis Chrome-selain ja se oli siinä. Nyt pitäis kuvien klikkailu onnistua lukijoiltakin. Toivottavasti.

5 kommenttia:

 1. Kauniita pussukoita ja uusia mielenkiintoisia!

  VastaaPoista
 2. Klikkailu onnistuu oikein hyvin.
  Kivoja nuo pienet kukkarot! Kuin myös reppu ym.
  Työniloa päiviisi tilkkuilun parissa!

  VastaaPoista
 3. Hieno pussiasetelma! Olkalaukku näyttää mielenkiintoiselta. Korttikukkaron kaava onkin hyvin kopioitavissa leikkausalustalta.

  VastaaPoista
 4. Tulin heti vierailulle sinun blogiisi.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina! Kiitos!