18 lokakuuta 2015

Kolmioita

Kokeilinpas kolmioita minäkin kun toiset (mm. Tilkkutie, Pomada ja A Note to Follow Sew -blogeissa) tekee niillä niin kaunista pintaa. Kimmokkeena oli myös se alkukesästä ostettu kolmioviivain, joka tuli esiin ompelupöytää siivotessa. Leikkasin 7 cm:n korkuisia  tasasivuisia kolmioita 36 eri kankaasta ja kuinkas sattuikaan - lopputuloksena oli pussi aiemmin testatun mallin mukaan. Välissä on huopaa ja valmiin mitat 25x17 cm ja pohja 8 cm. Vaatii vähän harjoittelua. Vinoon leikattu haluaa mielellään venyä ommellessa eikä kaikki risteykset enää olekaan kohdallaan.




Maljaköynnös kukkisi vielä jos pakkanen sallii.

Näpertelytyökin on edistynyt sitten heinäkuun
Saattaa olla että joskus päästään Pennsylvania Bluestone -mallin tapaiseen.

Todistettavasti mökin ympäristössä on puhdas ilma! Naavaa kuusenoksilla. 
Nyt on kyllä saatu nauttia kauniista syyspäivistä!

Mukavaa jatkoa syksylle!


12 kommenttia:

 1. Pussukka näyttää minun silääni kyllä hyvältä. Käsintikkaukset tekevät siitä hienon!

  VastaaPoista
 2. Upea kolmiotyö. Heinoa, että naava viityy mökilläsi. Puhdas ilma on arvokasta.

  VastaaPoista
 3. Tekisi mieli kokeilla kolmiotyötä. Kivat värit. Meillä on myös naavaa jopa pihapuissa. Ja syksy on ollut todella hieno, viimeisetkin ulkokukkaruukut on pesty ja viety varastoon.

  VastaaPoista
 4. Tosi upea kolmiotyö, ihanat värit olet yhdistelly! Tulossa kiva hegaxon työ.
  Pitäisi myös kokeilla kolmiotyötä, mutta sitä ennen on monta muuta kokeiltavaa...

  VastaaPoista
 5. Kolmio sopii kyllä joka paikkaan, kuten tähän pussukkaankin! Hieno väritys!

  VastaaPoista
 6. Kauniita kankaita! Ihania värejä! Kolmiot on aina ihania, niistä syntyy ihania pussukoita. Käsintikkaus on aina kaunista, kun vaaan jaksaisin tikata käsin. Olenkin laiska. Naava on hyvä asia. Tiedänpä minne menen, jos hengitys käy hankalaksi : ) Aurinkoa päiviisi!

  VastaaPoista
 7. Pussukka on jees. Hexagon työsi on aivan kerrassaan ihana. Mukava nähdä sitten joskus valmiina. Syksyinen luonto on kutsunut, komeat ilmat on vetäneet meidät karpalosuolle. Siellä sielu lepää...ja mitä parhainta hyötyliikuntaa.

  VastaaPoista
 8. Hieno työ! Kolmioita yhteen ommellessani yritän sovittaa kolmiot niin, että jos toisen tilkun reuna on vino, niin vastakkain tulevan reuna olisi suora. Sillä voi vähän ehkäistä venymistä. Aina se ei onnistu, mutta pehmeissä ja ohuissa kankaissa etenkin kannattaa yrittää. Jenkeissä tärkätään kankaita tuon vinon reunan venymisen estämiseksi, siihen en ole kuitenkaan ryhtynyt.

  VastaaPoista
 9. Ihanan värikäs kolmiotyö. Hienosti on taas onnistunut tuo piilotetun vetoketjun ompelu.Kaunis pussukka.

  VastaaPoista
 10. Oj oj oj så snygg necessär du har sytt av trianglarna, man blir glad bara av att se på den! Du har ett riktigt ordentligt handsömnadsprojekt på gång ser jag, många små hexagoner, kommer att bli väldigt fint.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina! Kiitos!