05 maaliskuuta 2015

Aurinkolasit esiin

Sitä kesti puoli tuntia mutta konkreettinen muistutus että aurinko on!
Ja minulla makea uusi pussi aurinkolaseja varten, kyllä kelpaa, supersiistituliainen. Joku näyttää jo avanneen suklaapussin...
...syyttäisinkö söpöä kalaa joka heiluu vetoketjun lenkissä vai näitä veitikoita...  ...tai sitä pörröhäntää, jonka kanssa on kisaa kenelle siemenet on tarkoitettu?
No ei ole reilua syyttää näitä tyyppejä. Heitä on kiva seurata ommellessa.

Omia valmiita töitä ei ole esiteltäväksi joten näytän muutaman kiltaillasta. Teimme Marlen ohjeistamaa koteloa. Toiselta puolelta...
...ja toiselta 
 Eikös ole hurmaava nappi!

Sitten vielä samettisen pehmeää maistuvaa punajuurikeittoa, olkaa hyvä!

Kevään ja tilkkupäivien kihelmöivää odotusta!

PS. Tilkkutaiwaan Hannele haastoi minut 11 kysymyksellä. Kiitos haasteesta! Olen nyt kuitenkin niin tyly että en enää toista kierrosta osallistu... Johonkin kysymykseen sentään on jo vastaus täällä.


7 kommenttia:

 1. Ihania lintukuvia. Voi kun minäkin voisin pitää tuollaista syöttöasemaa suloisille pikkulinnuille.

  VastaaPoista
 2. Onpa Magee auringolasikotelo!
  Linnuilla on hieno syöttöpaikka, lintuja on kiva seurata:)
  Hieno banneri ja sivut!

  VastaaPoista
 3. Hyvä, että aurinkolasit pääsee joskus ulos säilyttimestä. Toivottavasti sinäkin saat edes yhden suklaan ; ) Ihan mielettömästi noita lintuja onkin! Hyvin olet saanut pörröhäntää huijatuksi ja linnut on päässeet syömään. Ja vielä tikkakin. Sillä näyttää pää käyvän vinhaan tahtiin. Tosi hienoja pussukoita olette siellä kerhossa tehneet. Kivan mallinen tuo yhden läppä.

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti aurinko alkaa näkyä ja viipyä taivaalla vihdoinkin ja hieno aurinkolasikotelosi saa olla tyhjänä. Kauniita pussukoita on valmistunut kiltaillassa.

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti tuo hurmaava aurinkolasipussukka tuo myös auringon esiin. Linnut on tosi ihania. Herkullinen pussukka nappeineen ja punainen keitto.

  VastaaPoista
 6. Pirteä pussukka kun on monen väristä paperia! Aurinko vain puuttuu. On siinä talipallolla ruuhkaa!

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti et tarvitse pussukkaa aurinkolasien säilytykseen, niin ihana vaikka se onkin, vaan voit pitää lasit päässäsi!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina! Kiitos!