08 helmikuuta 2015

Puuhastelua

Iloinen yllätys kun Eijan arvonnassa 10-vuotisen Neulaa ja lankaa -blogin kunniaksi voittikin jokainen arpa! Näin hieno kirjonta tuli postissa! Itse en pystyisi tähän ikinä, eikä koneenikaan. Mutta nyt saan kuitenkin fiilistellä tämän kanssa ja miettiä paikkaa. Suurkiitos!

Yritin vähän ryhdistäytyä lankavarastojeni kanssa ja sain aikaseksi 5 aika tylsän tavallista pipoa. Tarkoitus on viedä ne sytopipokeräykseen Turkuun Käsityö Elisaan, Brahenkatu 5, jossa FB:n mukaan kerätään pipoja vastauksena lankapirtin haasteeseen. Ylhäältä vasemmalta 2 aloevera-käsiteltyä villalankaa, musta bambulankaa ja alemmat Tennessee-puuvillalankaa ja alpakan villaa. Sillai tein vähän hatarilla ohjeilla, että en etukäteen lukenut juttuja netistä millaisia toivotaan. Esim reikäiset eivät olleet kovin toivottuja kun kasvava sänki puskee ulos niistä rei'istä. Trikookankaiset olivat jollekin käyttäjälle mieluisimpia.

Kirjastosta lainasin laukkukirjan. Kyllä tuli niin mieleen Tilkunviilaajan kirjakuvaukset ylimalkaisista ohjeista toisen kirjan yhteydessä. Ehkä tällä tekijällä oli ollut enemmän mielessä kuvioiden painanta. mutta kustantaja oli laittanut sen kyllä aika pienellä fontilla nimeen. No joka tapauksessa, kokeilen siitä muutamaa mallia, en kuitenkaan painantaa. Ekaksi pieni kolmiopussi, jonka kangasta en pystynyt mitenkään ohittamaan joskus Eurokankaassa.


Hilpeätä helmikuuta!


7 kommenttia:

 1. Hieno arpajaisvoitto, upea!
  Ahkeraa olet tikutellut, en itse saisi näin montaa pipoa tehtyä. Kiva kolmiopussukka ja kangas on hauska:)

  VastaaPoista
 2. Kolmiopussin kangas on hauska, ei ihme että et ohi päässyt:)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut voittajalle! Ihana tuo kolmiopussukan kangas, ei tuon ohi olisi päässyt kuin sokea ompelija. Kirjastoissa olevat käsityökirjat on pääsääntöisesti kamalan vanhoja ja kuivia. Harmi juttu, mutta noille sytomyssyille löytyy käyttäjiä jatkuvasti. Mutta hyvä juttu, että niiden tekijöitä löytyy myös. Helmikuusta tulee varmasti hilpeä!

  VastaaPoista
 4. Olen tuollaisen kolmiopussukan joskus tehnyt. Kiva malli. Kyllä, kangas on tosiaan ostamisen arvoinen.

  VastaaPoista
 5. Arpajaisvoittosi on oikea taidonnäyte kirjonnasta. Kolmiopussi on soma ja eihän tuollaista pöllökangasta kunnon tilkkuilija voi jättää kauppaan.

  VastaaPoista
 6. Kiva ja pirteä kolmiopussukka. Mukavaa, että blokki oli mieluinen.

  VastaaPoista
 7. Hienosta kankaasta kiva kolmiopussi! Kirja ei ollut typötyhjä arpa siis.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina! Kiitos!