26 tammikuuta 2015

Mopo karkaa

s.o.t.a.k handmade -blogissa oli mukava, helppo ja nopea, vinkki kirjanmerkeiksi, joten siitä taas sormet jämäpalojen sekaan. Aiemminkin minulla on karannut mopo käsistä kirjanmerkkejä tehdessä. Yhdet värit ja kuvat johtavat toiseen, kokeilenpa millainen tulee tuosta ja sitä rataa. Tällä kertaa sain pysäytettyä tusinan kohdalla, viime kerralla tuli enemmän. Edelleenkään en tarvitse itse näitä kaikkia, joten kyllä tässä on taas kavereille kans.
(Kellosta näyttää puuttuvan viisarit.)


Nuo 2009 tekemäni läpyskät ompelin paperitekniikalla ja polkusingerillä, kun juuri silloin oli vanha sähkökäyttöinen lopettanut yhteistyön ja ompeluinto oli kova. Oli heinäkuu ja ompelukonekorjaajat/kauppiaat kesälomalla. Hassuja asioita jää mieleen. Eihän niistä päällepäin näy millä ne on ommeltu.

Kiitos kivoista kommenteistanne!
Mukavia talvipäiviä!

8 kommenttia:

 1. Siinäpä kirjanmerkki poikineen, kivan näköisi kaikki! Katsoin samoja kirjanmerkkiä ja varmasti kirjojen lukijoille kiva ja persoonallinen pikkulahja.

  VastaaPoista
 2. On todellakin kivoja lahjoja. Helppo pistää vaikka kirjeeseen.

  VastaaPoista
 3. Ihana värikimara kirjanmerkeissä ja tosi kivalta näyttää nuo blokit!

  VastaaPoista
 4. :) nyt voit merkitä kaikki kivat mallit, jotka haluat tehdä!

  VastaaPoista
 5. Ovat aivan ihania! En ole ikinä tajunnut, että tuollaisiakin voisi tehdä. Minulla on yksi kirjanmerkki, semmoinen kulmasta järsitty kirahvin pää kauloineen. Minulla on muutamia kirjoja aina kesken ja niiden välissä on jotain papereita tai mitä sattuu käsiin osumaan. Nuo polkukonemallit ovat kyllä aikamoisia mestarinnäytteitä. Niin pieniä blokkeja joissa on varmasti ollut näpräämistä.

  VastaaPoista
 6. Hei, haastoin sinut mukaan 11 kysymykseen. Käy katsomassa uudesta postauksestani: http://tilkunviilaaja.blogspot.fi/2015/01/11-faktaa.html

  VastaaPoista
 7. Kyllä tuollaista kirjanmerkkiä oiskin kiva siirrellä sivujen välissä. Ei malttaisi kirjaa sulkea kun täytyisi katsella kirjanmerkkiä. Polkusingerin muistan lapsuudesta kun äidin koneella opettelin ompelemaan. Taidonnäytteitä nuo sinun tekemäsi työt.

  VastaaPoista
 8. Ihania! Kiva idea, vaikka pieniksi lahjoiksi.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina! Kiitos!