25 marraskuuta 2014

Iloinen marraskuinen päivä


Jännittävää piristystä pimeään marraskuuhun: nimipäivä! Tänä vuonna se oli nimenomaan jännittävää, muutenhan se on juuri niin tuttu merkkipäivä kuin olla saattaa. Kaikki sen tietävät kun vähän nimeä vilkaisevat - jos nyt ylipäätään ovat nimipäivistä tietoisia. Jännittävyydestä kiitos Tiinateille Tilkkutie -blogiin, hän kutsui ja kokosi nimipäiväkangasvaihtoryhmät. Malttia tarvittiin että en avannut lahjojani ennen aikojaan, mutta kyllä kannatti, niin hauskaa se oli juuri oikeana päivänä! Toivottavasti toisetkin tulevat nauttimaan kirjeistään yhtä paljon kuin minä. Joutuvat raukat pyörimään odottelun tuskassa vielä kuukausia. Ja mitä ihanuuksia, harmi että ette ole hypistelemässä näitä! Onhan se hauskaa että kankaat voivat näin koskettaa! SUURKIITOS! Juodaan kahvit kun tavataan!

Toistaiseksi ainoa harmittava juttu on ollut se yksi lähetys joka ei mennyt Anitalle. (Mitataanko tahtomattamme Itellan onnistumisprosenttia?) Surkuhupaisaa että Itella hukkasi oman myymänsä lähetyslaatikon, asiallisista asiallisimman. Valitukseeni sain kohteliaan mutta hiukan nenäkkään vastauksen, kuinka tavallisessa postissa ei ole jäljitettävää koodia, kuinka valtavasti Itellalla on käsiteltävää postia ja kuinka he nyt kovasti selvittävät onko vastaanottajan tai lähettäjän osoite muuttunut. Me nyt sitten odotellaan kumman luo lähetys löytää - annetaan postille vielä mahdollisuus selvittää. Yksi kuukausi on vasta kulunut.

Tästä nimipäivästä vielä, juhlistimme perhepiirissä sitä jo sunnuntaina. Meitä on juhlijoita kolmessa polvessa, äiti, tytär/anoppi ja miniä (minulla tuo kaksoisrooli, jos ette arvannut). Kutsuimme pojat, miehet ja toisenkin miniän mukaan, ja olimme Carmeninae -kuoron konsertissa Joulun PuNaisena. Sellaista naisenergiaa! Järjestäjänäkin oli jalkapalloilevat tytöt.
Iloista nimipäivää 
kaikille joilla se on nyt - ja jokaiselle sitten aikanaan!
Sydämellinen kiitos kaikista ihanuuksista!


PS. Muutama päivä myöhemmin...

Pari ihanaa kirjettä tuli vielä samaan aiheeseen liittyen. Myöhästymisellä ei ole väliä, yhtä mieluista on sisältö! Kaunis kiitos ja kumarrus, niin olitte kaikki ajatelleet lämmöllä "sankaria". Ihan pakko näitä on nyt vähän aikaa tunnustella ja suunnitella mitä syntyy...

Mukavaa pikkujouluviikonloppua!

8 kommenttia:

 1. Hyvää nimipäivää vielä kerran! Mahtava valikoima herkkuja, jotka eivät lihota.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiittämistä ja iloista nimipäivää ja muitakin päiviä! Kiva, että vaihto toimii, mitä nyt on sitten posti mennyt töpeksimään. Toivottavasti kadonnut kangas löytyy.

  VastaaPoista
 3. Hienoa, että minunkin paketti ehti ajoissa. Viitsinköhän kiittää postia tuosta minulle sattuneesta onnenpotkusta, kun silleen ovat hukanneet sinun lähettämän paketin. Tuo on kyllä sikaraivostuttavaa. Mene viikon päästä uudelleen sinne Siwaan riehumaan, jos ei muuta tapahdu, niin ainakin muistavat sinut.

  VastaaPoista
 4. Pahoittelen, minun postini tulee myöhässä, kun sekoilin päivämäärissä...

  VastaaPoista
 5. Hyvää nimipäivää! :oD
  Omaani malttamattomana odottelen... ;o)
  *
  Itella tuntuu hukkaavan lähetyksiä luvattoman usein! Äitini lähettämiä kortteja (kuorellisia) on kadonnut useita, omiakin lähetyksiäni muutama! Onneksi nyt näkyy tulleen perille!

  VastaaPoista
 6. Oi, voi nytkö se jo on, täälläkin sekoillaan päivämäärissä mutta tulossa on...myöhässä, mutta kuitenkin hyvää nimipäivää:)

  VastaaPoista
 7. Nimipäivääsi on vietetty mukavissa tunnelmissa ja kauniilta näyttää kangaslahjasi.

  VastaaPoista
 8. Nyt tää pyyhkii hikeä otsalta, kun näyttää lähetys tulleen perille ;-D Onnea vielä kerran!!!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina! Kiitos!