01 lokakuuta 2014

9 palan sommittelua

Kiltaillassa saimme vinkin hyrrä-blokin jatkojalostukseen. Itse hyrräkin taitaa tulla tässä vielä helpommin kuin pikakolmioista. Katsokaapas videolta kuinka näppärästi syntyy tämä kuvio! Minun tekemääni katsomalla voisi ajatella tekevänsä hyrrän pikakolmioista, pikakolmioita kulmiin ja kahden kaitaleen nauhaa, kaikki erikseen, mutta ei tarvitse ei. Tästä syntyy isompikin peitto vauhdikkaasti.

Samalla voitte seurata myös rouvan silitysrautaa. Jos teillä on jo samanlainen, olen kyllä ihan vähän kateellinen! En ole tiennyt aikaisemmin uneksiakaan moisesta.

Lokakuu alkoi - voi miten se kuulostaa syksyltä ja kylmenevältä... Onneksi aurinko vielä lämmittää päivää.
No nyt mennään "läpi repaleisen lokakuun" (Heikki Salo, Miljoonasade: Marraskuu), kyllä se siitä!

Hyviä lokakuisia ompeluita kaikille!

6 kommenttia:

 1. No huomattavasti helpompi kuin pikakolmiot, tosin jos niitä on tehnyt paljon voi olla sama. Näppärä video.

  VastaaPoista
 2. Silitysrauta on todella mielenkiintoinen. Blokkisi onnistui hienosti. Olin katsonut tuon videon ennenkin, mutta uusinta ei ollut pahitteeksi. Saman tädin muutkin videot ovat huippuhyviä ja laitoin hänen putiikkinsa videot Youtubessa tilaukseen, niin näen aina mitä uutta on keksitty.

  VastaaPoista
 3. Huikean helppoa tai ainakin näyttää siltä näin aloittelijankin silmin. Sinulta ainakin näyttää onnistuvan.

  VastaaPoista
 4. Kiva blokkimalli. Hauska silitysrauta videolla ;D

  VastaaPoista
 5. Tämän rouvan videoilla syntyvät blokit ja peitot niin helposti ja nopeasti. Blokkisi on kaunis ja ehkäpä peittosikin jo ainakin puolivalmis.Olisihan tuollainen silityskone aika kätevä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos, kun linkitit videon blogiisi. Kokeilin jo blokkimallia, ja olen ihan sen lumoissa :) Tulen varmasti näitä tekemään.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina! Kiitos!