10 syyskuuta 2014

Koukussa...

...treppenviertel-sukkiin: niitä täytyy kokeilla eri langoista ja eri kokoisia. Nämä tuli monivärisestä Austermann Step -langasta, 75/25 villa/polyamidi, aloe veralla ja jojoba-öljyllä käsiteltyä.


Novitan Puro-lankoja olen joskus innostunut hankkimaan, mutta villatakin teko on jäänyt kesken. Nyt neulon langoista ÄitiTeresa-peitonpalasia telkkarin ääressä. Värien vaihtuessa lapuista tulee mielenkiintoisia, niin tilkkuilijan näköisiä.

Viikonloppuna olimme miehen sisarustapaamisessa Vakka-Suomen merenrannassa. Parasta seuraa, parasta ruokaa, paras paikka ja paras syyssää, kyllä silloin on tunnelma väistämättä kohdallaan!

Aamu-usvaa vielä merellä
  
Kauniita syyspäiviä!

8 kommenttia:

 1. Onpa kivan näköisiä nuo sukat, että tilkut:)

  VastaaPoista
 2. Erikoiset sukat. Noihin täytyy tutustua ajan kanssa. Tosi kivat tilkut.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania maisemia!
  Sukissa ja peitteessä on kauniit värit.

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniin värinen ja lämmin peitto tulossa! Hieno kuva pihlajanmarjoista.

  VastaaPoista
 5. Ihana peitto, just lempparivärejäni! Lanka toimii hyvin noissa kulmasta kulmaan neulotuissa paloissa.

  VastaaPoista
 6. Kauniit Treppenviertelit.Kudoin viime talvena tuollaiset itselleni ja istuvat hyvin jalkaan. Peiton palasissasi on upeat värit. Vakka-Suomen reissusi on ollut varmaan onnistunut kuvista päätellen.

  VastaaPoista
 7. Tuomalli onkin jäänyt ihan unohduksiin noiden räsymattosukkien vuoksi. Minulla taitaa olla vihreäsävyistä puroa, myös villatakkia varten. En ole koskenutkaan ja ohjekin on jo kadonnut, mutta nuo neliöt saattaisi onnistuakin. Varmasti ihana viikonloppu on ollut, maisemat ainakin ovat niin kauniit. Hienoja valokuvia.

  VastaaPoista
 8. Kauniita maisemakuvia ja hienot neuleet.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina! Kiitos!