27 elokuuta 2014

Kilta-ilta

Tavattiin kiltalaisten kanssa kesän jälkeen, päivitettiin kuulumisia ja sovittiin kokoontumiset. Paikalla oli myös iso matkalaukku: ahkeran Paraisten QuiltZakke -killan valtava aarrearkku täynnä jouluisia herkkupaloja - hypisteltävää ja ihasteltavaa. Tämä on matkalaukkunäyttely jota Tilkkuyhdistys Finn Quilt ry:n jäsenkillat voivat lainata katseltavaksi. Syyskuun Tilkkulehdessä pitäisi olla juttua ja silloin tämän tiedot varmaan ilmestyy myös Finn Quiltin verkkosivuille. Näyttely aloitti matkansa meiltä, Piikkiön Pilkkutilkuista. Onnea matkaan! Ihania ideoita pullollaan, kiitos paraislaisten!
Kun kaikki on pakattuna, silloin liinat ja isommat työt ovat piilossa pohjalla:

GOD JUL -ruudut olivat puuvillaa ja pohjaruudut pellavaa - meille taitaa tulla samanlainen liina suomenkielisellä tekstillä. Johan tässä saa joulua ajatella, kun syksy jo tuntuu tulevan sateineen...

Mukavia sadepäiviä itse kullekin!

4 kommenttia:

 1. No nyt tuli kyllä ennätys! Joulua jo elokuussa. En lähde vielä joulujuttuihin mukaan, muuten kyllästyn jo ennen varsinaista juhlaa. Matkalaukkunäyttelyt ovat kiva juttu kiltailloissa.

  VastaaPoista
 2. Jouluompeluksia pitäiti todellakin pikkuhiljaa mietiskellä ja ommella muuten taas jää tekemättä:)

  VastaaPoista
 3. Matkalaukkunäyttely näyttää mielenkiintoiselta. Toivottavasti meidänkin kilta saa sen ihasteltavakseen. Joulujutut olisi varmaan hyvä aloittaa jo nyt.

  VastaaPoista
 4. Joulujutut pitäisi kyllä aloittaa jo, tiedän kokemuksesta jotta tulee kiire, syksy menee niin nopeasti aina:)
  Toivottavasta meidänkin kilta jossain vaiheessa saa tämän matkalaukkunäyttelyn katseltavakseen.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina! Kiitos!