04 heinäkuuta 2014

Vaaleanpunaista

Tuli ajatus vaaleanpunaisesta perinteisestä lapsen peitosta. Innolla tartuin työhön: keräsin kaikki Tilda Charm Pack'n vaaleanpunaisimmat palat ja lisäsin kuvia ja kaikkea muuta vaaleanpunaista. Kuinkas sitten kävikään: speksit muuttuivat kun työ oli aloitettu (ihan niinkuin joskus muinoin työelämässä). Oikeastaan voisikin olla värikästä ja beessiä eikä ollenkaan vaaleanpunaista. Mansikoitakin voi olla.  Tein vaaleanpunaisen valmiiksi, ehkä sillä on joskus käyttöä. Värikästä saa edustaa edellisen postauksen peitto, mansikat odottaa tikkausta ja beessi on vielä tekemättä.

 Pionit ehtivät melkein kukkia loppuun ennen kuin sain peiton kuvaukseen.

Yläpuolella Tildan ruusuja ja ruutuja, alla oma suosikkini vaaleanpunaisissa kankaissani.

Sitten vielä muistoksi millaista oli juhannuksena terassilla. Vähän oli tylyä, mutta nyt se on muisto vain. Ennustekin lupaa jo oikein hellesäitä.


Kiitos ihanista kommenteistanne!
Nautitaan kesästä!

9 kommenttia:

 1. No nyt on tilaajalla vaikea valinta. Vaalenpunainen on ihana! Käsintikattu?:)
  Värikäs on myös kiva, en kyllä osaisi päättää mutta ehkä tilaajalla on jokin syy päätyä jompaan kumpaan:)
  Juhnnuskuvassasi oli kultasade jota olen aina ihaillut. Kun näin sen sinulla niin lähdin kauppaan ja nyt meilläkin on sellainen, pieni tosin mutta toivottavasti kasvaa suureksi. Vielä pitäisi hankkia unikko, se kun on lempikukkani:)

  VastaaPoista
 2. Käsintikattu. Minun konetikkaukset on vielä vailla kunnon välineitä - yläsyöttäjän hankin juuri. Luulen että siitä on iloa...
  Kyllä se kultasade siitä kasvaa. Etenkin nuorena se tarvitsee verkon ympärilleen talvella: jänisten herkkua! Isona ei verkot riitä mutta vanhat rungot ei enää olekaan yhtä mehukkaita.

  VastaaPoista
 3. Kivoja peittoja.

  Suunnitelmat muuttuvat toisinaan ihan lennosta erilaisiksi. Joskus voi olla hyvä pitää tuumaustauko ennen tilauksen tekemistä. Onneksi sinulla on valinnanvaraa, mistä tilaaja saa valita.

  VastaaPoista
 4. Ihanan suloinen ja kesäinen peitto:) Saajalla on nyt valinnan vaikeus!
  Samoin, minulla muuttuu usein suunnitelmat työn alettua ja sitä tehdessä ja lopputulos on aivan jotain muuta kun alkujaan piti olla....-:)

  VastaaPoista
 5. Kylläpä on herkkä ja hempeä - varmasti löytää käyttäjänsä!

  VastaaPoista
 6. Peitto on kaunis ja varmasti sen alle löytyy tyytyväinen pieni nukkuja. Toivottavasti noin kylmää tavaraa ei tule taivaalta enää tänä kesänä. Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 7. Kaunis! Värikäs on värikäs :D ja pirteä. Jos itse olisin valintaa tekemässä, lähtisi tuo vaaleanpunainen ihanuus matkaani.

  VastaaPoista
 8. Niin söpöinen peitto! Kyllä minä tämän ottaisin joka tapauksessa, niin nätti on.

  VastaaPoista
 9. Tuo on suloistakin suloisempi! Kauniita kankaita ja valkoinen raikastaa ja ryhdistää, niin ei mene liian lällyksi.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina! Kiitos!