16 huhtikuuta 2014

Avaintalo

Soma talo tuli tarvikepaketista, kiitos tilkuista totta -blogin Irman tuliaisten. Vähän hääräsin omiani: otin kattokankaan omasta varastosta, koska Irman punaisesta palasta sai 3.5x3.5'' neliön mutta minun kankaasta ei saanut. Nauhan päähän käytin pussissa olleen huopasydämen. Ompelin siihen punaiset sydämenkuvat kun sattui olemaan sellaista kangasta varastossa. Talon mitat ei ole ihan kummankaan ohjeen mukaiset, mutta haitanneeko tuo. Tämä oli ihan eka tällainen näperrys minulta.

Punainen neliö on tässä ylemmän rivin vasemmassa pinossa. Tämäkin on eka kerta kun leikkaan kaikki palaset valmiiksi ennenkuin aloitan työn. No hyvä on, kyllä siitä puuttuu parikymmentä neliötä, mutta sen verran täytyy jättää tilaa viimehetken tulijoille.

Talon ovikangasta piti käyttää nuukasti. Se oli niin kertakaikkisen samanhenkistä kuin Annikilta saamani tuliaiset, että niitä täytyy ehdottomasti käyttää yhdessä. Köynnösten peittämä talo?

Kiitos kaikista ihanista kommenteistanne!
Hyviä keväisiä Pääsiäispäiviä!


9 kommenttia:

 1. Kaunis avaintalo! Minä odotan omani rakentamista vielä. Ajattelin kasata sen ensimmäisenä aurinkoisena terassipvänä - tuleeko se Pääsiäisenä?!?!? Toivottavasti.....

  VastaaPoista
 2. Kiva talo avaimille! (Tää kone tarjosi monta kertaa avaimille sanan tilalle vaimoille-sanaa heh) itse taidan siirtää talon teon toukokuulle. Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Hauska talo avaimille. Teitkö kokonaan käsin ommellen?

  VastaaPoista
 4. Aloitin koneella kun ompelin katon taloon ja sydänkuvat huovan molemmin puolin, mutta siihen se sitten jäikin. Loput käsin, niin että kaikkikin olis voinu mennä käsin. Avainlenkin päässä nauha on kiinni napilla.

  VastaaPoista
 5. Hieno arkkitehtuurinen ihme! Tottakai rakentajalla on oikeus hieman tehdä muutoksia omaan taloonsa. Hyvää Pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
 6. Sama ohje ja kuitenkin erilaisia rakennelmia saatiin tästäkin tehtyä, kiva:)
  Mukavaa Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 7. Hauskaa pääsiäistä myös.
  Ihana pikku talo.

  VastaaPoista
 8. Kiva tilkkutalo. Hyvää pääsiäista sinulle

  VastaaPoista
 9. Talosi on soma koti avaimille. Minunkin saamassa paketissa oli niin kauniita kankaita, joista osa saa paikkansa myös nyt tekeillä olevassa tilkkutyössä.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina! Kiitos!