08 huhtikuuta 2014

Aurinkoista kevättä

Vannomatta paras - kovin helposti en olisi uskonut että innostun tekemään keltaista. Malli (https://www.etsy.com) oli houkutteleva ja tuli mieleeni että tähän upotan vähäiset keltaiset kankaani. Väärin meni: a) minulla osoittautui olevan paljon enemmän keltaisia tai sitä lähellä olevia kankaita kuin luulinkaan ja b) yhtä kangasta kului tosi pieni suikale. Siitä voi sitten arvuutella sainko tuhottua yhden, kaksi, monta vai ei yhtään kangaspalasta. Yhden lakanan suikaloin väliraidoiksi. Työtä voi pitää seinällä, antaa lapselle tai lapsenmieliselle peitoksi tai voinpa kattaa kahvipöydän kesällä puutarhaan. Vanha keinu palveli taas ripustusseinänä.

Tuntuu mukavalta kun valo on lisääntynyt huimaa vauhtia!
Aurinkoista viikkoa kaikille!


10 kommenttia:

 1. Työsi on täynnä keväistä päivää ja aurinkoa! Ja monikäyttöinenkin vielä.

  VastaaPoista
 2. Keltaista ja aurinkoista. Kiva tuo kuvio. Tykkään:))

  VastaaPoista
 3. Oi, tätä mallia one ihaillut parissakin blogissa, mutta sinun on kyllä aurinkoisin versio! Arvaisin, että sinulla on vielä muutamaa keltaista jäljelläkin... ;)

  VastaaPoista
 4. No jo on aurinkoinen. Hyvät keltaiset olet löytänyt. Kiva malli, en ole ennen nähnytkään tuota.

  VastaaPoista
 5. Ihana valo! tuli ensimmäisenä mieleen, kun näin peittosi, joka on täynnä mielenkiintoisia yksityiskohtia: eläinhahmoja, muumeja, kukkia! Kylläpä piristi iltaa!

  VastaaPoista
 6. Valo lisääntyi näin iltapimeälläkin, kun näin sinun kauniin, hehkuvan keltaisen peiton. Hauskat hyvän tuulen kankaat nivoutuneet upeaksi kokonaisuudeksi.

  VastaaPoista
 7. En ole erityisesti keltaisen ystävä, mutta tässäpä hyvä vaihtoehto kadottaa kaikki keltaiset kankaat. Olen kyllä alkuajoista hieman siedättänyt itseäni tuohon keltaiseen. Tämä peitto/liina/monitoimitarvike näyttää hienolta ja nimenomaan aurinkoiselta.

  VastaaPoista
 8. Ihanan valoisan iloinen tilkkupinta! Tykkään!!!

  VastaaPoista
 9. Ihana! <3 voi kun itekkin pystyis tämmöseen. Tulisi ihana tilkkupeitto sängyn päälle. Mutta tässä on ihan liian monta liikkuvaa osaa mun hermoille!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina! Kiitos!