06 tammikuuta 2014

Tikkiliivi

Killan vetäjä järjesti tilaisuuden kolmeen ihanan ahkeraan päivään heti vuoden alkajaisiksi. Kukin teki mitä itse parhaaksi näki: UFO, EVO tai jopa aivan uutta (UnFinished Objects, Ei Vielä Ommeltu). Malleja vaihdeltiin, eväitä syötiin ja jutusteltiin tietysti.
Minulla on ollut noin viisi vuotta kaapissa tikattuna vuodat liiviä varten ja nyt oli tartuttava siihen työhön. Ammattitaitoisten kiltaystävien tuella sain vuodat leikattua liiviksi ja työstettyä niin että kun vielä hankin vinonauhan reunoihin, sain koko liivin valmiiksi. Voi onnen päivää! Vuosi tuntuu alkaneen hyvin.


Ajatus on peräisin Kaffe Fassett'in kirjasta Tilkkutöitä, mallista Katkotut kaitaleet. Se oli ensimmäinen tilkkukirjani 2006 ja yhä katselen kuvia yhtä ihaillen. Ne saavat minut aina hyvälle mielelle. Kaffe olis varmaan kauhuissaan tästä mustanharmaasta väristä mutta vaatteeksi se on minulle sopiva. Ehkäpä jossain tilkkutapahtumassa tunnistatte blogin kirjoittajan. Saa tulla juttelemaan.

3 kommenttia:

  1. Kaunis liivi!!! Ihailen nöyränä....

    VastaaPoista
  2. Ihailen kovasti sinun mustaharmaata liivisäi.Ison työn olet tehnyt sen kanssa. Pitääpä olle silmä tarkkana tilkkutapahtumissa, jos pääsisi näkemään sinut ja liivin.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina! Kiitos!